Welcome to Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Modellen manuell operativa enda stråle Crane

Modellen manuell operativa enda stråle Crane

Modell Manual operativa Single Beam CraneModel Manual operativa enda stråle crane används för transport av kvantiteten gör inte kraftigt och inte särskilt effektiv och hastighet av kraft, verkstad eller lager equ

Produktinformation

Modellen manuell operativa enda stråle Crane

Modell Manual operativa enda stråle crane används för transport av kvantiteten gör inte kraftigt och inte särskilt effektiv och hastighet av kraft, verkstad eller lager underhåll av utrustning.

Fördel

Lätt små skalade modell. Behöver inte makt kontroll. Tillämplighet bra, kostade billiga och så vidare. På grund av fördelarna, har det allmänt använts i ingen ström av arbetsplatser.

Denna maskin består av bron, vagn att köra enheten och manuell monorail bil och andra stora delar, bil, körning och varor i lyfta kedjan drive, manuell monorail bilen med en uppsättning med låg kostnad. Om det inte är nödvändigt, kan för mitt företag konstruera och tillverka.

Hot Tags: modellen manuell operativa enda stråle crane, SDQ-3 modellen manuell operativa enda stråle fjädring kran leverantörer Kina, tillverkare, factory, köpa, billiga, anpassade, låg pris, offert
Relaterade produkter